Иновативни, чисти и енергийно ефективни решения за автоматизация

032 395989

032 676656

По време на най-големият индустриален панаир - 2014 Hannover Messe от 7 до 11 Април Delta Group, ще покажат на партньорите и клиентите си новите продукти и решения както и вече традиционните продукти и интегрирани системи за управление и автоматизация, енергоефективни решения и много други.

Ново поколение на Delta среден клас Модулни PLC: AH500 SeriesDelta въвежда AH500 Series, нов среден клас програмируем логически контролер (PLC), за да отговори на различните изисквания на пазара. AH500 не само с подобрена скорост на изпълнение и по-голям капацитет на паметта, но също така и по-голяма гъвкавост на системата и голям избор на модули, които да отговарят на различните нужди на клиентите.

AS SERIES LDelta въвежда AH300 Series, нов среден клас програмируем логически контролер (PLC), за да отговори на различните изисквания на пазара. AH300 е с подобрена скорост на изпълнение и по-голям капацитет на паметта, но също така и по-голяма гъвкавост на системата и голям избор на модули, които да отговарят на различните нужди на клиентите.

По време на най-големият индустриален панаир - 2012 Hannover Messe от 23 април. Като най-големия изложител от Тайван, както и на водещ световен доставчик, Delta Group, ще покажат на партньорите и клиентите си широка гама продукти и интегрирани системи за управление и автоматизация, както и продукти за енергийния сектор. Освен това Delta Group, наскоро бе класирана като Топ 20 световни марки на Тайван, водена от заместник-председател и главен изпълнителен директор Hai Yancey, също ще обяви своята нова кампания на марката "По-Умно. По-Зелено. Заедно." за партньори и клиенти, за да покажат решимостта си за развитието на европейската пазарен дял.